Ja känner din typ!

Sätter mig ned nu, helt utan tema faktiskt.
Vet inte varför jag skriver, men egentligen gör ja det. Ni vet som när man inte vill prata men ändå få ur sig allt. Man vill skrika och hålla käften på samma gång. Idag är jag trött på människors sätt att ta sig en jävla massa rättigheter men aldrig anse sig ha några skyldigheter. Folk är så jävla uppe i sin egna högfärdighet att man mår fan illa!
 
Idag satt det två a-lagare (diggar inte termen men smyger in den för att göra mig förstådd) utanför en port på Avenyn och drack lite bärs och rökte cigarill. Deras konversation va bland det roligaste jag hört på länge, men den här hör inte till min irritation, snarare tvärtom! Hade dom inte snackat så gött hade dagen inte gått runt. Ja klipper in ett fragment av deras tvär långa konversation bara för att dela kärleken med er. Vi kan kalla dom 1 & 2, och så här lät de:
1: Ge mig tändaren
2: öhh fan ingeeööädjd
1: käften, ja känner din typ, försök inte med maj, ge mig tändaren gör fan.
2: ja fan äöehe jävla skit.
1: ja bjuder på en korv.
2: fjdärkebe
1: vill du ha en korv? Ge mig tändaren för fan! Du har den i fickan!
2: ja fean cigg ursäkta mig dööh!
1: men ge mig tändaren
för fan! Ja bjur på en öl! Vill du ha en öl?
2: va faaan
1: va händer här då, kolla där!
2: ah fan ja ursäkta mig ja har fan vart me Phil lynott!
1: ja får tändaren.
2: öääöääh
1: men ge mig tändare för fan! Vill du ha en korv?
 
Man blir ju helt go av sånt gött snack!

Men skit samma, dom sitter iaf på trappan för att slippa lite regn och gör inte en fluga förnär, då kommer de förbi tre kärringar som ska in i porten och säger till gubbarna att dom sitter ivägen, fast de gjorde dom inte för de fanns gott om plats att gå förbi. Väl inne börjar kärringarna kackla istället, vi kallar dom 1, 2 & 3, så här:
1: Usch, sitta sådär, ivägen också!
2: Mmm väldigt otrevligt.
3: Ah gud ja!
1: Och lukta illa gjorde dom med!
2: Vadå menar du?
1: Ah men dom stank ju sprit och rökte där med, luktade väldigt illa och ofräscht
 
Stop där!!
Vad hörde ja precis?
Sprit och cigarill?  Illa och ofräscht?
Varför då?
 
Jo för att dom jävla lismande, parfym stinkande rävtungor till kärringjävlar inte pallar lukten på en Onsdag vid lunch, för de passar sig minsann inte. Men att stå på samma trapp i högklackat med nån smygleende, kostymklädd jävla slips maffia wannabe som har mer vax i håret än vad hela brasilianska fotbollslandslaget har svett i röven och dricka sprit och dela en fin cigarill på en Fredag kväll är minsann en för jävla fin grej. Det ända som luktar illa är deras jävla skenhelighet. Fy fan säger jag! Och vet du vad kärringjävel!
Din parfym för 799 spänn fräter sönder mina näshår, dina översminkade rynkor ger mig kvälvningar, din överlägsna dialekt skär i mina öron och framförallt hela din jävla uppenbarelse är så oimponerande att din blotta existens mest känns som en finne i röven på vår vackra jord.
 
"Vett & Etikett" kan bara stavas på ett sätt, RESPEKT! För egentligen, vem fan bryr sig om vilken mat du äter med vilka bestick, vilken jävla hand du hälsar med eller va du kör för bil till jobbet? Vett och Etikett är respekt.
 
Respektera mig om ja inte vill äta en 5 rätters med 18 olika bestick, ja behöver en gaffel och lite gött häng!
 
Respektera mig om ja vill äta hummer med ketchup och bröd
 
Respektera mig om ja tycker ostron är överskattad skit som smakar sjöbotten och snor
 
Respektera mig om ja vill dricka champagne ur en kaffemugg och spottar i glaset
 
Respektera mig om ja vill blanda 30 årig whiskey med cola och dricka skiten med ett jävla paraply i.
 
De sista skulle ja själv dock aldrig göra, däremot sitter ja nu i skrivande stund och dricker 12 årig Garioch ur flaskan av en enda anledning. När ja skulle hälla upp de i glaset så fick jag bilden av kärringarna framför mig och tänkte "vem fan orkar diska egentligen?", kastade korken åt helvete och kunde inte vart nöjdare, för vet ni va! De smakar tamejfan likadant ändå!
 
Jag tänkte runda av detta, nu när vi ända är inne på temat om haters, med lite kritik jag fått angående bloggen. Folk gillar tydligen det dom läser men stör sig på mitt sätt att stava, förmodligen eftersom jag skriver som jag snackar: "typ de e la så änna". Vet inte om ni märkt det men i hela detta inlägg har jag koncentrerat mig på att skriva "korrekt" för att slicka upp alfabetvetarna medhårs och se om det verkligen gör nån skillnad?
Va tycker ni?
Spelar det roll hur man skriver?
Är det inte själva budskapet som är det väsentliga?
Låt mig göra de solklart för er vad jag menar!
 
Mike Tyson läspar, tänker du vara fittan som påpekar det?

McBloggin!

Okej så de finns alltså nått som heter "Blog Awards", de e ungefär som att ha VM i att fingerbajsa men skit samma, dont hate the players hate the game! Anyhow, imorse va 3 av vinnarna på tv4 morgon och snacka lite "tips och trix". Eftersom ja e en serious motherfucker så tänker ja ju SJÄLVKLART ta deras "ja e proffsbloggare och mitt läppglans luktar boysenbär" tips på allvar, ja menar, vemfan litar inte på en översminkad livscoach vars största prio e att fota sin frulle och redigera bilden så när de väl ska ätas e müsslin mjuk och "latte ÅH LEEEEEN" kall!
 
De bästa tipset enligt dom va iaf: BRING YOUR CAMERA EVERWHERE!
 
Ajjemen göttet!, I will bring min kamera överallt!
 
Här sitter ja och bajsar! Självklart kan man inte ta en "pressa from hell" bild utan man får fota när korven fått fart och glider på egen maskin, därav har ja all tid i världen att "glamorisera"
(Ja orkade inte vända bilden, så du kanske kan vända din jävla laptop istället?)
 
 
Här har ja helt utan anledning lagt kameran i handfatet och tänker liksom att de sitter ett avloppstroll där och från hans värld ser ja ut så här innan översvämningen kommer, HEMSKT!

 
 
Och i sann blogg anda så kommer ju självklart en "de här kan ja inte leva utan" bild, ett tips till mina läsare helt enkelt. I give you.....
SALT!
 
 
FOCK OFF & PUSS... nää bara Fock off idag faktiskt!
 

Coffes Morgon Psykos

Livet e baserat på studier, en jävla massa studier. Vad som e bra för dig, inte bra, va du ska äta, hur du ska träna, när du ska sova, hur du ska sova, på vad du ska sova. Men vem har kommit fram till alla dessa slutsatser?
Inte fan vet jag! Däremot har ja en sjö av egna studier som är specialanpassade för mig, testade av mig och godkända av mig. Det borde väl va DOM studierna ja ska leva efter om mitt liv ska vara det ultimata för mig?
Men de får man inte, för hur jävla bra min studie än må vara så e den inte godkänd för experterna vet bättre.
Experter? På vad?
På att tjaffsa emot om du frågar mig! Låt mig förklara.
Om ja säger att ja sover bäst lite småpackad i soffan med ena benet hängandes utanför och eftersom ja gjort de 100 gånger pekar ju studierna på ett oerhört lyckat resultat. Men då kommer nån jävla utsketen smilpanter med 6 burkar 500 kronors gelé utsmetat från pannbenet till nacken och säger att de minsann inte alls e bra för mig kropp utan att ja borde köpa en jävla Tempur madrass som e specialgjord för min längd och vikt för 12 tusen spänn!
Fock off ditt överlevande missfall, ta ut din äckliga allvetar tunga ur mitt öra och kväv dig själv med ditt jävla skummgummiskämt som e värt mer per gram än saffran, I kill you where you stand och fortsätter sova soffa.
Så dina egna studier kan du fet glömma! Och varför då? Jo för att studier måste baseras på flera försökskaniner trots att alla inte e lika, inte ens lite. Ja tror att alla e individer!
Men visst hade de vart gött att leva efter sina egna studier!
 
COFFES LIV
 
Studier pekar på att:
Coffe jobbar bäst 1 dag i veckan och inte 5.
Coffe får gärna sin mat lagad och disken diskad så han kan spela gura.
Coffe mår bäst om han får komma och gå från jobbet som han vill.
Coffe inte tycker att städdagarna och den meningslösa fikan som medföljer e hans grej.
Coffe tycker att folk e dumma i huvet och måste därför anpassa sig för att leva i mörkret.
 
DET kallar ja studier med substans i!
 
 
 
 
 
 
 
 

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Tog fram min sista piggelin och glömde den på bordet! PÅ EN FREDAG!
Inget gött ska man ha!
 
Som att se ett paradis smälta!
 
Kolla den här jävla smygronkarn har hela näven full! Får nog använda bägge hålen om du ska ha i dig alla dom bro!
 

Musik på låg volym e som att grilla en fesljummen körv!

EXAKT!
Längesen ja skrev nu. Har spenderat ett par göttiga dagar i Sthlm och tog liksom en skriv paus, men vem fan bryr sig? ingen läser väl mina inlägg för att se hur gött ja haft de?
EXAKT!
 
Va på väg till Naprapaten idag för att götta till ryggen då den va fett ogöttig! På vägen dit kom ja på att ja hade ett inte så smarrigt hål i kallingarna, precis vid pungen. Inte för att ja skäms över mina cohonej bonitos men ja har ingen lust att trycka ut dom som en jävla nutella kräm i fejjan på Ryggkungen. När man har ett hål vid pungen och drar upp benen mot magen, så de partiet spänns så kläms liksom pungen ut ur hålet, de blir som en liten pung på pungen. De ser för jävligt ut och ja gör de inte ens mot fiender! Så ja fick sladda hem och dra på mig ett par hela!
 
Helvetes Expressen:
Klev på tåget till Sthlm i Söndags, bakfull, trött och allmänt förbannad! En vanlig dag helt enkelt. Hinner knappt sätta mig till rätta innan två jävla riks subbor bakom mig börjar lira songpop mot varandra med volymen på full jävla panna! Med detta varvar dom fniss, skvaller och "åååhhhh shiiiiieeet va bra duuu eeee" tugg och till slut känns de som dom sitter i mina öron!
Ta på dig freestylen då tänker vissa nu, MEN FUCK OFF, de ska inte behövas! Dock kan ja påpeka att nästa gång ja åker tåg kommer ja ta med ett Gameboy, koppla in de i ett surround system med tillhörande sub och lira Tetris på volym 10 i fyra timmar, yes sir!
Hur som helst ville ja iaf slakta songpop grisarna och köra upp deras lurar så jävla långt att deras hjärtrytm går "Mmmmmbob, schubidubop mah MmmmmmmmBOP!"

Va detta allt? Nej fan heller!
På tåget fanns de en jääääävla massa lediga platser, en jävla massa! Så vi bokade inga platser utan tog de lite manana och bara slog oss ner. Gött! riktigt gött! (minus songpop paniken).
Vid skövde kliver de på en brud och vill ha hörnet ja sitter i, för de hade hon bokat. Ja ser mig omkring och hör ekot av lediga platser på vagnen, hon blänger vidare och ja får flytta mig. FINE BITCH! Platsen e värmd och serverad!
Sätter mig mitt emot henne och eyeballar henne i en timme så de riktigt bränns där hon sitter, den jävla skatan!
Sitter på plats nr 2 och börjar bli lite seg och go, en timme senare vid nästa stopp kliver en brud och en kärring på. Går genom 2 vagnar, hela vägen fram till mig, väntar tills ja pausar min freestyle (som ja tvingats använda pga songpop arslerna) och säger "Oj här har vi visst bokat den här platsen"
Tåget e fortfarande tomt!
Dom gick alltså förbi typ 40 platser för att be mig packa ihop allt och flytta mig. Tack så mycket! Kaffet smaka wonderbaum att svepa! Tack för den fett goa tågtrippen era snepantade turbo egon!
När ja väl anländer till Sthlm så inser ja en till sak, ja glömde luftmadrassen.
WIN!
 
När ja kom hem till GBG igen så hade ja fått kallelse från tandläkarn, inte bra!
Sist ja va där så fråga tandläkaren om ja snusa, självklart snusade jag så mitt svar blev ju som sig bör:
Nej!
Så här gick de till exakt:
Tandläkarn: Snusar du?
Jag: Nej?
Tandläkarn: Säker?
Jag: Ja!
Tandläkarn: Ah man kan iofs få samma missfärgningar av The, dricker du mycke The?
Jag: Ah en hel del The blir de ju faktiskt!
 
Note: Ja dricker aldrig The!
 
Detta va snart 2 år sen och ja vet inte om hon köper samma skitsnack igen, men ni kan ge er fan på att ja tänker testa! Earl Grey Champion tänker ja presentera mig som!
 
Hallå Göttet!
 

Ah men de e la så här man glider!

Okej ja måste inse faktum. Detta e en blogg! Ja har sålt min själ till cyberspejsen, bytt ut pennan mot en sms tumme, spänt isär skinkorna till de yttersta, blekt mitt anus och blivit en bloggare. FY FAN!
Men skit samma, nu sitter ja här på mitt nyblekta anus som ett nyutexaminerat barbados fan med en kaffe och multirunkar mitt tangentbord till en sats som när jag avlutat detta (vart fan ja nu vill "komma) kommer sitta klistrad på internets förevigt opersonliga, kontraproduktiva skit vägg.
Men vem fan bryr sig? Kan fantomen ha kallingarna utanpå, dricka mjölk på krogen och ändå få knulla så kan ja tamejfan ha en töntig blogg utan behöva spruta botox i mina läppar och ha nått fyndigt porrskådis / power ranger namn som typ blondinbe.... <---- Glöm att ja ens tänker credda dig med ditt fulla namn, BITCH (yes ja sa Bitch! och de kändes fräckt!)
 
Men detta e ju en "blogg", så lite "bloggiga" fjoll grejer får ja ju faktiskt smiska upp! Så här såg ja t.ex ut idag när jag lyckades göra hemmagjorda piroger. Ordet Pirog betyder "Primtiv Kanot" så de kändes helt rätt att ge sig på en sådan "avancerad" måltid. Tro mig, ja trodde aldrig de varken skulle funka eller gå att äta!
 
 
Mitt face säger "OH MY GOD! De luktar gott!"
2 sekunder efter den här bilden så brände ja mig på plåten, fick MVG i svordomar och skicka en voodoo curse till den där jävla Ryssen som mynta skiten från första början! asshole!
 
Fan de här med att blogga och fota sitt meningslösa skitliv e ju svin lätt! Nån dag ska ja ta en sväng på stan och fota skräp som ja vägrar köpa men starkt rekommenderar alla andra att köpa, dra 17 latte med nån jävla silikon slyna och testa läppglans för 1500:- men som självklart e "SÅÅÅ VÄRT DE!!" eftersom de smakar jordgubbe och är hetast på sture just nu! shiiieeeeeeeeeeeeeet!
 
FOCK OFF, ja drar och repar!
 
 
 
 

Troll!

Troll!
Dessa jävla troll!
 
De finns inga troll tänker vissa nu, och vissa kanske tänker "aha han pratar om tandtroll va fyndigt", ni som tillhörde den senare kategorin, ge er själva en lavett så börjar vi om.
Troll finns överallt och de ända dom gör e att suga ut allt de goa ur dig. Du vet de där goa som de ibland har tagit en hel dag att bygga upp, eller ännu värre, en hel JÄVLA vecka!
Ja ska förklara. Sätt dig själv i situationen som målas upp.
 
Du vaknar och livet känns okej, varken bra eller dålig, kanske för att klockan nyss pep och din hjärna e kvar i Narnia och räknar dollar. Du glider upp, känner dig rätt snygg eftersom din mage e platt och grym eftersom furkostbulan ännu inte har gjort dig seg, svullen och skitenödig ( vilket du blir precis när du satt dig i bilen, fast du VISSTE att du borde försökt klämma en go när du stod där i hallen). Jobbet flyter och du börjar känna lite "fridens liljor" energi. Solen pissar dig i ögonen på lunchen och då kommer snilleblixten, JA ska ta ett par bärs i solen idag!
Skit bra ide!
Du ringer runt till polarna, smittar av dig av den positiva energin och några goa snyggbjörnar hakar på. Väl ute så e livet svin gött! De e onsdag, du ska upp klockan 6 dagen efter, men vem fan bryr sig! Livet händer nu, inte klockan 6 imorn!
Då ringer de nån jävla eftersläntare som inte kunde bestämma sig tidigare på dagen och istället för att messa "tyvärr, ja e en loser, men ni får ha de så gött". Så ringer han upp och säger nått i stil med "Ahhh ja tror ja bangar, fett seg efter jobbet, måste handla och så med. Skulle tränat idag också" Varpå man svarar, fortfarande full av energi "Vafan skit i de, du kan göra de imorn, solen skiner idag!"
Nu kommer de man länge fruktat, den där jävla rövhål till kommentaren:
"Mmmmmmmm, men ska inte du jobba imorn?"
 
TROLL!!
Ditt jävla troll!
 
Inte bara han som sa de utan även kommentaren i sig! "Ska inte du jobba imorn" Va e de för jävla trollsnack! Ja vill inte ha ditt trollsnack i mina goa öron när ja försöker få 3 timmar mental avslappning på en annars sönder stressad vardag!
"ska inte du jobba imorn"
FUCK OFF, ska inte du till tandläkaren den 7e Oktober och trycka 5 sprutor i gommen fast du e livrädd!
Jävla troll....
 
Troll smyger upp och sätter sig som en jävla buttplugg i arslet på dig, sen får du halta runt me den kommentaren hela kvällen!
Som tur va finns de ett sätt att motverka Troll och deras fästing beteende i röven på dig. De e hur lätt som helst!
Börja rimma på allt som suger!

Ska inte du jobba?
Svar: Jobba schmobba
 
Hade inte du ont om pengar?
Svar: Pengar schmengar
 
Listan e oändlig!
Räkning schmäkning
P-bot Schme-bot
Herpes schmerpes
etc..
 
Fan unna er själva att balla ur lite, våga skrika "DÖNA" på en tisdag och framförallt, skit i vad folk tycker, för folk e dumma i huvet. Allting e inte så jävla noga hela tiden.
 
Måndag - Söndag, I ride like this!
 
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!