McBloggin!

Okej så de finns alltså nått som heter "Blog Awards", de e ungefär som att ha VM i att fingerbajsa men skit samma, dont hate the players hate the game! Anyhow, imorse va 3 av vinnarna på tv4 morgon och snacka lite "tips och trix". Eftersom ja e en serious motherfucker så tänker ja ju SJÄLVKLART ta deras "ja e proffsbloggare och mitt läppglans luktar boysenbär" tips på allvar, ja menar, vemfan litar inte på en översminkad livscoach vars största prio e att fota sin frulle och redigera bilden så när de väl ska ätas e müsslin mjuk och "latte ÅH LEEEEEN" kall!
 
De bästa tipset enligt dom va iaf: BRING YOUR CAMERA EVERWHERE!
 
Ajjemen göttet!, I will bring min kamera överallt!
 
Här sitter ja och bajsar! Självklart kan man inte ta en "pressa from hell" bild utan man får fota när korven fått fart och glider på egen maskin, därav har ja all tid i världen att "glamorisera"
(Ja orkade inte vända bilden, så du kanske kan vända din jävla laptop istället?)
 
 
Här har ja helt utan anledning lagt kameran i handfatet och tänker liksom att de sitter ett avloppstroll där och från hans värld ser ja ut så här innan översvämningen kommer, HEMSKT!

 
 
Och i sann blogg anda så kommer ju självklart en "de här kan ja inte leva utan" bild, ett tips till mina läsare helt enkelt. I give you.....
SALT!
 
 
FOCK OFF & PUSS... nää bara Fock off idag faktiskt!
 
1 kommentarer
Postat av: SOFIE

hahah men vad i hela helvete

2012-09-23 @ 12:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!