Kebabmaffian

Nu får det va nog med det här jävla smygrassandet och skit debattandet! Det är dags att nån kör en kuk rakt genom hela skiten! Fittan som gör det är, moi!

Det tjaffsas om negerbollar, nationalsången, vitlök, bruna bönor, fan och hans moster.  Om traditioner.. Vilka jävla traditioner? Rätta till slipsen nu för helvete! För att inte trassla till det så styckar vi upp det, maler ner det och klumpar sen ihop det!
 
Nationalsången:
Det är ett jävla liv om att man inte får sjunga nationalsången på skolavslutningen längre. Okej, ja kan hålla med om att de ter sig jävligt löjligt att förbjuda en harmlös låt. Men seriöst, vem fan bryr sig? Dom enda som påverkas är ungjävlarna på 10 bast som ska sjunga skiten, och dom vill ju ändå inte sjunga nått. Jag minns när jag både fick och va tvungen att sjunga nationalsången. Ja tyckte de sög röv! Det ända jag ville ha va mitt förbannade sommarlov, sen om vi avsluta med E-Type eller Nationalsången de sket ja fullständigt i. Ni snackar om tradition! Men sjung den där förbannade låten hemma då? För av debatten att döma så måste ni tycka att det är en förjävla bra låt! Konstigt nog är den inte med på era Spotify playlists, men det kanske bara är jag som lägger in låtar som jag faktiskt gillar på den? Nationalsången skrevs 1844 och om era rötter och traditioner är så jävla djupt rotade så har jag en lösning åt er. Sjung "Ack Värmeland, du sköna" istället, en kanon dänga från 1822! Eller varför inte "Risingevisan" som bottnar ända ner i 1500-talet. Sjung tills ni spyr! Hyr en folkdräkt med så det blir extra göttigt! Det va ju ändå ingen som sjung skiten när ni fick.
Ni snackar om tradition. Sluta ge era barn iPads och pizza och tryck i dom lite ärtsoppa och fakta om Gustav Vasa istället så kanske skiten reder ut sig själv.
 
Negerboll:
Va fan spelar det för roll om man byter namn på en jävla bakelse? En bakelse för helvete! Ni beter er som om dom kom hem och bytte namn på er egna mor. Den första chokladkakan gjordes 1847 och när den första "negerbollen" gjordes det har jag ingen jävla aning om, däremot vet ja att kåldolmen är ett par hundra år äldre men hade den fått nytt namn nu så hade det knappt fått en tidningsnotis. Man kan inte ha argumentet att "det har alltid hetat negerboll". Om du föddes i Tyskland 1939 så har du vid sju års ålder ALLTID sagt Seig Heil, är det okej då?
Ni som säger att det inte är samma sak kan såga av huvudet och trycka upp det i röven så kanske ni märker hur illa era skitargument luktar. Neger är ett skälsord från appartheiden som rådde i Sydafrika och om folk tar illa upp så måste det respekteras. Det går väl för helvete före erat maniska behov av att säga "negerboll"? Nu har även nått inavlat jävla stolpskott med bajs i hjärnan anmält ordet "vitlök" för att han som vit man känner sig kränkt. Självklart gör han inte det utan han vill bara provocera. Det har du lyckats med för ja tänker anmäla dig för hets mot folkgrupp och även skicka räkningen på alla valium ja fick trycka för att inte söka upp dig och skjuta dig i kuken med ett hagelgevär. Vit är en färg ditt rikspantade jävla fittmongo, Neger är inte det! Hade det hetat "Svennelök" eller "Lasseollon" så absolut, lipa i kudden och stäm storebror för tårarna. Men just nu känner du dig kränkt av en färg. Jag tänker föra kampanj för att få dig inlåst då du uppenbarligen är labil och sinnerubbad. Va händer om nån kallar dig ful eller blek? Självmord och mordbrand? Rödlöken är ju lila? Är inte det också för mycket för ditt patetiska skitliv att hantera?
 
Folk gnäller om saker dom i grund och botten skiter i, varför? Jo för att det bottnar i en smygrasism som folk försöker klä upp snyggt i skit debatter. Stå för vad ni tycker istället! Tassa inte runt det som ett par jävla bibelförsäljare. Ska ni baja ner er över en låt från 1840 talet som ni ALDRIG sjunger och en bakelse från samma period så gå all in för fan! Sitt inte hemma med era jävla kebabrullar bakom era Japandatorer, Rulla ett par goa kåldolmar på bakfyllan, sätt på en stenkaka med nationalsången och gå till kyrkan på Söndag.
 
Negerbollen är på sin höjd 150 år gammal. Kaffet kom hit på 1600-talet. När det plötsligt stod "kaffe americano" på alla cafféer istället för "svart kaffe" så va det fan ingen som dampa sönder. Ja hitta ingen flashbacktråd på 700 sidor och Aftonhoran skrev inte en bokstav om skiten!
Vad FAN är en "Kaffe Americano"? Vad fan har "Americano" med skiten att göra? Logiskt hade ju vart att döpa det till "Negerkaffe" eftersom ni verkar tro att neger är en färg. Fast då hade ju ni gått apeshit och skapat en facebookgrupp som hetat "Vi som säger Negerkaffe" där ni kunde lipat i kör och lagt upp ironiska bilder på hur löjligt det är att folk blir kränkta.
 
Om man kan kalla en boll som påminner om en neger för negerboll så kan man kalla en:
Tjej som har kort kjol för hora, för många horor har det.
En kille med rosa t-shirt för bög, för många bögar har det
En man i vanliga kläder för pedofil, för många pedofiler har vanliga kläder och
En gift man för hustrumisshandlare för dom flesta övergreppen sker i hemmet.
 
Sluta vara så jävla dumma i huvudet!
 
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!